Facebook
Kövessen minket a Youtube-on is! Kövessen minket a Facebook-on is! Kövessen minket a Flickr-n is! Kövessen minket a Pinterest-en is! Kövessen minket a Blogpost-on is! Kövessen minket a Twitter-en is!
Hívjon minket: +36 1 250 1355 | Küldjön e-mailt: info@clarus-tax.hu

Részletek

Információ a szakkörről

✍️🎥🍁🎃 RAJZFILMES SZAKKÖR ÉS TÁBOR GYEREKEKNEK 🎃🍁🎥✍️

Újbudai animációs iskolában!
 • Szakkör indulása:

  Folyamatosan

 • Szakkör helyszíne:

  Magyar Rajzfilm Kft.

  (A Stúdióban készült Az Ember tragédiája című egészestés animációs film Jankovics Marcell rendezésével.)

 • 6-17 éves korig várjuk a gyermekeket.
 • Szakkör időpontja:

  Szerda délutánonként 16:00-18:30 óra között

 • Jelentkezés:

  Folyamatosan várjuk az Érdeklődőket a 06-1-250-1355 telefonszámon vagy az alábbi e-mail-en:info@clarus-tax.hu

Tanfolyamaink


>> 🌼🌸Nyári rajzfilmes tábor🌼🌸 <<

>> 🌞 gyerekeknek 🌞 <<

>> 2024 Júniustól - Augusztusig <<

Nyári rajzfilmes tábor

Nyári tábor a rajzfilmek jegyében! Szeretsz rajzolni és a rajzfilmes világ magával vonz? Van egy jó animációs ötleted és szívesen megvalósítanád, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Enged szabadon a fantáziád tervezz saját rajzfilmet vagy kísérletezz és készíts Stopmotion animációkat (papírkivágás, lego, báb, stb.).

Szeretettel várjuk a kicsiket és nagyokat, kezdőket és haladókat, a Nyári Rajzfilmes táborunkba, ahol a résztvevők megismerkednek az animációkészítés rejtelmeivel, különféle rajzfilmes és animációs technikákkal, kreatív animációtervezéssel. Táborunk célja, hogy mindenki saját alkotói világát és egyéni stílusát ötvözve megalkothassa saját animációs filmjét. A kész műveket a kurzus végén pendrive-on hazavihetik.

A tábor során a gyerekek megismerkednek a mesék világával és azokkal a technikákkal, amelyekkel készülnek a különböző animációs produkciók. A elsajátítják a hagyományos animációkészítés alapjait, a kreatív képalkotási technikákat, az animációs figura- és karaktertervezést (kulcs- és fázisrajzolás), a látvány, illetve a háttér és környezet megtervezését, készítését. Megismerik a figuramozgatás kialakítását, mozdulatterv mozgássorait megtervezni, a dinamikus, mozgatás módszereit. A megtervezett és elkészült munkákat animációs programban összeállítják.

A Nyári Rajzfilmes tábor alatt rajzfilmes technikai ismeretek mellett, előadást tartunk a rajzfilmkészítés folyamatairól, ami később segíthet a további animációk készítésében. A kurzus keretein belül mindenki a saját tempójában halad. Gyermekszerető, gyakorlott kollégáink egyénileg foglalkoznak a résztvevőkkel. Táboraink során nem csak a szabadkézi rajzkészség fejlődik, hanem hosszútávú barátságok is szövődnek.


🌸Húsvéti program a tavaszi szünetre Újbudán🌸

🌼🐰🐣🐇 Húsvéti Rajzfilmes tábor✍️ gyerekeknek 🌼🐰🐣🐇

6-17 éves korig

📅 Időpontok: 2024. április 2. (kedd), 3. (szerda), 4. (csütörtök)

Szeretettel várjuk a kicsiket és nagyokat 👩🧑 a rajzolni vágyókat, 3 napos Rajzfilmes minitáborunkba. Kreatív program a gyerekeknek a Tavaszi szünetben. 🐇🐣🌸 A tábor alatt, a gyerekek megrajzolják rövid kis animációs filmjüket, melyet a számítógépben 🖥 stop-motion technikával rögzítenek, majd utómunkával hanggal és egyéb effektekkel dekorálhatják. A kreatívabbak készíthetnek lego, papír vagy akár gyurma animációt is. 🖊✂️🎨🎬✍️ Az elkészült kisfilmeket pendrive-on haza lehet vinni. Ha a 3 napos tábor időpontok közül valamelyik nem jó, akkor szabadon választva lehet 2 napra is jönni! 😉


>> ✍️🎥🍁🎃 RAJZFILMES SZAKKÖR GYEREKEKNEK 🎃🍁🎥✍️ <<

Szerdánként az Újbudai animációs iskolában!!!!


Szeretsz rajzolni és érdekel a rajzfilmek világa? A gondolataiban megalkotott képeket, történeteket szívesen papírra vetnéd és életre keltenéd? Jelentkezz hozzánk Rajzfilmes szakkörünkbe, ahol hasonló érdeklődésű kortársaiddal, animációs légkörben, közösen, elmerülhettek a rajzfilmkészítés rejtelmeiben.

A Rajzfilmes szakkörön a gyerekek, a hagyományos papíralapú animációkészítés által, megismerik a rajzfilmkészítés fortélyait, működésének technikáit, a régi és az új technológiák közötti hasonlóságokat és különbségeket, a rajzi technikáktól a dinamikus mozgatásig.

Elsajátítják a figura és karaktertervezést a látvány, illetve a háttér és környezet megtervezését, elkészítését, továbbá a figura mozgatását (fázis- és kulcsrajzolás). Megismerik a beállítási-rajzok készítésének rejtelmeit, a mozdulatterv alkotás módszereit, az animáció alapstruktúráját, szabályait és a rajzfilmes technikákat, illetve a kézi animáció digitális feldolgozását. Megtanulják a Firka nevű animációs program használatát. Animációs filmvetítéssel, filmelemzéssel, bővítjük a vizuális ismereteiket. Az elkészült animációkat pendrive-ra kiírjuk, hogy a szülők is megcsodálhassák a remekműveket.

Az animációs gyakorlatokon keresztül, folyamatos rajzolás, vázlatkészítés, figuratervezés, által fejlődik a kreatív gondolkodás, a vizuális képesség, valamint nő a precizitás érzék. Gyermekszerető, gyakorlott kollégánk egyénileg foglalkozik a résztvevőkkel, nagy hangsúlyt fektetünk a rajzi készségek fejlesztésére is. Célunk, hogy a gyerekek minél jobban elsajátítsák és kialakítsák egyéni stílusukat, személyes vizuális világukat.

A szakkör díja: 20.000,- Ft+áfa=25.400,- Ft/hó.


Nyári rajzfilmes tábor Húsvéti rajzfilmes táborunk RAJZFILMES SZAKKÖR GYEREKEKNEK RAJZFILMES SZAKKÖR GYEREKEKNEK
Minősített tábor

Világszerte bővül az egészestés animációsfilmek világa, légy részese és készítsd el első saját animációs filmedet! Jelentkezz most, a Nyári Rajzfilmes táborunkba, ugyanis a tábor június hetei és augusztus utolsó hete 10% kedvezményt tartalmaz. Továbbá testvéreknek szintén 10% kedvezményt adunk! A kedvezmények összevonhatók!! Siess ne maradj le róla, a jelentkezés folyamatos, a férőhelyek száma limitált!

További részletekért tájékozódhatsz elérhetőségeinken!

Jelentkezés és beiratkozás ☎️ telefon: 061/ 250-1355 vagy 📧 e-mail: info@clarus-tax.hu

Folyamatosan várjuk a táborok iránt érdeklődőket az alábbi elérhetőségeken!
Tel: 06-1-250-1355 vagy info@clarus-tax.hu e-mail.

ESEMÉNYEK

Események

A gyerekekkel részt vettünk aszfaltrajzoláson. Egy budapesti belvárosi kávézó hívta meg a csapatot a rajzolásra.

Folyamatosan várjuk az animáció iránt érdeklődőket az alábbi elérhetőségeken!
Tel: 06-1-250-1355 vagy info@clarus-tax.hu e-mail.