Facebook
Kövessen minket a Youtube-on is! Kövessen minket a Facebook-on is! Kövessen minket a Flickr-n is! Kövessen minket a Pinterest-en is! Kövessen minket a Blogpost-on is! Kövessen minket a Twitter-en is!
Hívjon minket: +36 1 250 1355 | Küldjön e-mailt: info@clarus-tax.hu

Részletek

Információ a szakkörről

✍️🎥🍁🎃 RAJZFILMES SZAKKÖR ÉS TÁBOR GYEREKEKNEK 🎃🍁🎥✍️

Újbudai animációs iskolában!
 • Szakkör indulása:

  Folyamatosan

 • Szakkör helyszíne:

  Magyar Rajzfilm Kft.

  (A Stúdióban készült Az Ember tragédiája című egészestés animációs film Jankovics Marcell rendezésével.)

 • 6-17 éves korig várjuk a gyermekeket.
 • Szakkör időpontja:

  Szerda délutánonként 16:00-18:30 óra között

 • Jelentkezés:

  Folyamatosan várjuk az Érdeklődőket a 06-1-250-1355 telefonszámon vagy az alábbi e-mail-en:info@clarus-tax.hu

Tanfolyamaink


>> ✍️🎥🍁🎃 RAJZFILMES SZAKKÖR GYEREKEKNEK 🎃🍁🎥✍️ <<

Szerdánként az Újbudaii animációs iskolában!!!!


Szeretsz rajzolni és érdekel a rajzfilmek világa? A gondolataiban megalkotott képeket, történeteket szívesen papírra vetnéd és életre keltenéd? Jelentkezz hozzánk Rajzfilmes szakkörünkbe, ahol hasonló érdeklődésű kortársaiddal, animációs légkörben, közösen, elmerülhettek a rajzfilmkészítés rejtelmeiben.

A Rajzfilmes szakkörön a gyerekek, a hagyományos papíralapú animációkészítés által, megismerik a rajzfilmkészítés fortélyait, működésének technikáit, a régi és az új technológiák közötti hasonlóságokat és különbségeket, a rajzi technikáktól a dinamikus mozgatásig.

Elsajátítják a figura és karaktertervezést a látvány, illetve a háttér és környezet megtervezését, elkészítését, továbbá a figura mozgatását (fázis- és kulcsrajzolás). Megismerik a beállítási-rajzok készítésének rejtelmeit, a mozdulatterv alkotás módszereit, az animáció alapstruktúráját, szabályait és a rajzfilmes technikákat, illetve a kézi animáció digitális feldolgozását. Megtanulják a Firka nevű animációs program használatát. Animációs filmvetítéssel, filmelemzéssel, bővítjük a vizuális ismereteiket. Az elkészült animációkat pendrive-ra kiírjuk, hogy a szülők is megcsodálhassák a remekműveket.

Az animációs gyakorlatokon keresztül, folyamatos rajzolás, vázlatkészítés, figuratervezés, által fejlődik a kreatív gondolkodás, a vizuális képesség, valamint nő a precizitás érzék. Gyermekszerető, gyakorlott kollégánk egyénileg foglalkozik a résztvevőkkel, nagy hangsúlyt fektetünk a rajzi készségek fejlesztésére is. Célunk, hogy a gyerekek minél jobban elsajátítsák és kialakítsák egyéni stílusukat, személyes vizuális világukat.

A szakkör díja: 17.000,- Ft+áfa=21.590,- Ft/hó.


>> 🌼🌸Nyári rajzfilmes tábor🌼🌸 <<

>> 🌞 gyerekeknek 🌞 <<

>> 2024 Júniustól - Augusztusig <<

Nyári rajzfilmes tábor

Nyári tábor a rajzfilmek jegyében! Szeretsz rajzolni és a rajzfilmes világ magával vonz? Van egy jó animációs ötleted és szívesen megvalósítanád, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Enged szabadon a fantáziád tervezz saját rajzfilmet vagy kísérletezz és készíts Stopmotion animációkat (papírkivágás, lego, báb, stb.).

Szeretettel várjuk a kicsiket és nagyokat, kezdőket és haladókat, a Nyári Rajzfilmes táborunkba, ahol a résztvevők megismerkednek az animációkészítés rejtelmeivel, különféle rajzfilmes és animációs technikákkal, kreatív animációtervezéssel. Táborunk célja, hogy mindenki saját alkotói világát és egyéni stílusát ötvözve megalkothassa saját animációs filmjét. A kész műveket a kurzus végén pendrive-on hazavihetik.

A tábor során a gyerekek megismerkednek a mesék világával és azokkal a technikákkal, amelyekkel készülnek a különböző animációs produkciók. A elsajátítják a hagyományos animációkészítés alapjait, a kreatív képalkotási technikákat, az animációs figura- és karaktertervezést (kulcs- és fázisrajzolás), a látvány, illetve a háttér és környezet megtervezését, készítését. Megismerik a figuramozgatás kialakítását, mozdulatterv mozgássorait megtervezni, a dinamikus, mozgatás módszereit. A megtervezett és elkészült munkákat animációs programban összeállítják.

A Nyári Rajzfilmes tábor alatt rajzfilmes technikai ismeretek mellett, előadást tartunk a rajzfilmkészítés folyamatairól, ami később segíthet a további animációk készítésében. A kurzus keretein belül mindenki a saját tempójában halad. Gyermekszerető, gyakorlott kollégáink egyénileg foglalkoznak a résztvevőkkel. Táboraink során nem csak a szabadkézi rajzkészség fejlődik, hanem hosszútávú barátságok is szövődnek.Nyári rajzfilmes tábor Húsvéti rajzfilmes táborunk RAJZFILMES SZAKKÖR GYEREKEKNEK RAJZFILMES SZAKKÖR GYEREKEKNEK

🌼 Tavaszi szünet programjánló🌼

🐣 Húsvéti Rajzfilmes tábor Újbudán 🐇

2024. április 6. (csütörtök) és 11. (kedd) 9:00~16:00-ig

A Magyar Rajzfilm Kft. szeretettel várja a rajzolni szerető és a rajzfilmkészítés iránt érdeklődő gyerekeket a húsvéti táborba! A táborban a gyerekek rövid animációkat készítenek!

Minősített tábor

Világszerte bővül az egészestés animációsfilmek világa, légy részese és készítsd el első saját animációs filmedet! Jelentkezz most, a Nyári Rajzfilmes táborunkba, ugyanis a tábor június hetei és augusztus utolsó hete 10% kedvezményt tartalmaz. Továbbá testvéreknek szintén 10% kedvezményt adunk! A kedvezmények összevonhatók!! Siess ne maradj le róla, a jelentkezés folyamatos, a férőhelyek száma limitált!

További részletekért tájékozódhatsz elérhetőségeinken!

Jelentkezés és beiratkozás ☎️ telefon: 061/ 250-1355 vagy 📧 e-mail: info@clarus-tax.hu

Folyamatosan várjuk a táborok iránt érdeklődőket az alábbi elérhetőségeken!
Tel: 06-1-250-1355 vagy info@clarus-tax.hu e-mail.

ESEMÉNYEK

Események

A gyerekekkel részt vettünk aszfaltrajzoláson. Egy budapesti belvárosi kávézó hívta meg a csapatot a rajzolásra.

Folyamatosan várjuk az animáció iránt érdeklődőket az alábbi elérhetőségeken!
Tel: 06-1-250-1355 vagy info@clarus-tax.hu e-mail.