Facebook
Kövessen minket a Youtube-on is! Kövessen minket a Facebook-on is! Kövessen minket a Flickr-n is! Kövessen minket a Pinterest-en is! Kövessen minket a Blogpost-on is! Kövessen minket a Twitter-en is!
Hívjon minket: +36 1 250 1355 | Küldjön e-mailt: info@clarus-tax.hu

Részletek

Képzési információk

✍️🎬 ANIMÁCIÓS FILMKÉSZÍTŐ TANFOLYAM ✍️🎬

Óbudai animációs iskolában!
 • Felnőttképző nyilvántartásba vételi szám:

  B/2020/004782

 • Kezdés időpontja:

  2023 ősz (október-november között)

 • Oktatás ideje:

  Péntek délutánonként 16:30-19:30

 • Képzés helyszíne:

  Magyar Rajzfilm Kft.

  (A Stúdióban készült Az Ember tragédiája című egészestés animációs film Jankovics Marcell rendezésével.)

 • Iskolai előképzettség:

  Felvételi vizsga nincs. Korhatár nélkül várunk minden érdeklődőt.

  Felvételizőknek is ajánljuk!

 • Oktatás ideje:

  A képzés iskolarendszeren kívüli formában zajlik, délelőtti ill. délutáni csoportok között lehet választani (iskola és munka mellett is végezhető).

 • Jelentkezés:

  Folyamatosan várjuk az Érdeklődőket a 06-1-250-1355 telefonszámon vagy az alábbi e-mail-en:info@clarus-tax.hu

Tanfolyamaink


--- ✍️🎬Animációs filmkészítő tanfolyam 🎬 ✍️ ---

--- 🎃🍁🍁 2023 ősz 🍁🍁🎃 ---Szeretnéd megtanulni, hogyan készül a rajzfilm vagy rajzfilmkészítő szeretnél lenni, esetleg érdekel a szabadkézi animáció?

Itt a lehetőség! 5 hónap alatt megtanulhatod az animációs filmkészítést. A tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik még nem rendelkeznek érettségi bizonyítvánnyal, de szeretnék elsajátítani és megismerni a hagyományos rajzfilmkészítés technikáit és érdeklődnek az animációs filmkészítés iránt vagy éppen, még nem teljesen biztosak abban, hogy melyik szakma felé orientálódnak, de érdeklődnek az animáció és az animációs technikák iránt. Tanfolyamunkon a hallgatók személyre szabott feladatokat kapnak és egyéni ütemben haladnak. Többek között megismerik szakmaspecifikus jelölések értelmezését (tyúklétra, expozíciós lista, stb.) animációs jelzések, magyarázó rajzok készítésének rejtelmeit, a dinamikus, életszerű mozgatás alapvető elveit, képkockánként létrehozni a mozgásillúziót (beállítási rajz, terv-kulcs-fázis folyamata, egyenletes, gyorsuló-lassuló, hullám-, visszatérő, haladó mozgás, stb.) és egyéb animációs, rajzi, technikákat, képes karakter, figurák, hátterek, ábrázolását és a figuratervezés, háttérkészítés, mozdulatterv alkotás módszereit is. A tanfolyam során elsajátítják a TvPaint és az AnimeStudio Pro 2D-s animációs program használatát is. Az animációs filmkészítő tanfolyamon biztos tudást szerezhetsz, melyet bármelyik okj-s vagy 3D-s számítógépes animációs tanfolyamunk elvégzésével is bővíthetsz.

Tanulj animációkészítést egy nagy múltú rajzfilmstúdióban! Jelentkezz ősszel induló
Animációs filmkészítő tanfolyamunkra!

Felkeltette érdeklődésedet vagy kérdésed lenne? Vedd fel velünk a kapcsolatot telefon vagy
e-mail formájában! A jelentkezés folyamatos, a férőhelyek száma limitált!

A képzés díja: 30.000,- Ft + áfa = 38.100,- Ft/hó, az 5 hónap képzési díja: 150.000,- Ft +áfa = 190.500,- Ft.

ANIMÁCIÓS FILMKÉSZÍTŐ TANFOLYAM ANIMÁCIÓS FILMKÉSZÍTŐ TANFOLYAM

Tekintse meg a tanfolyamot egy nyílt nap keretében! Előzetes egyeztetés szükséges! Jelentkezés és beiratkozás telefonszámon: ☎️ 061/ 250-1355 vagy e-mail címen: info@clarus-tax.hu

A képzés során a hallgatók az alábbiakat tanulják meg:

 • A hallgatók animációt, figuramozgatást (klasszikus fázis- és kulcsrajzolás, tyúklétra, expozíciós lista, stb. készítése) mozdulatterv rajzolást, beállítási rajz, vázlatok, figuratervek, figuramozgatás, animációk, mozgáspróbák készítését tanulnak!
 • Animációs jelzések, magyarázó rajzok, a hagyományos és digitális animációs (Firka program) technikák ismerete, valamint azok alkalmazása álló- és mozgóképekben. Elsajátítják a dinamikus, életszerű mozgatást, valamint rajzfilmes és animációs technikákat.
 • Munkafolyamatok véghezvitelére a tervezéstől a kész mozgóképig. Képkockánként létrehozni a mozgásillúziót (beállítási rajz, terv-kulcs-fázis folyamat, egyenletes, gyorsuló-lassuló, hullám-, visszatérő, haladó mozgás, stb.).
 • Kreatív tervezés – önálló animációk készítése.
 • Animációs produkcióban, figura-, háttér-, és mozdulattervezés, stb. készítése, illetve a háttér és környezet megtervezése.
 • 2D szoftverek ismerete és alkalmazása, AnimeStudio Pro, TVPaint, Firka.

Minőségi garancia

A rajzfilmstúdió több évtizedes oktatási tapasztalattal rendelkezik, a tanárok kiváló animációs filmrendezők, szakirányú diplomával. Folyamatosan minden évben indítunk animációs filmkészítő tanfolyamot, ahol a kezdők és a haladók különböző animációs technikákat ismernek meg. A gyakorlatközpontú tanóráinkon megtanulják az animációkészítés alapjait. Tanfolyamunk iskola és munka mellett is végezhető!

Látogass el Facebook oldalunkra, ahol az aktuális híreinkről is tájékozódhatsz!
(https://www.facebook.com/magyarrajzfilmkft)