Facebook
Kövessen minket a Youtube-on is! Kövessen minket a Facebook-on is! Kövessen minket a Flickr-n is! Kövessen minket a Pinterest-en is! Kövessen minket a Blogpost-on is! Kövessen minket a Twitter-en is!
Hívjon minket: +36 1 250 1355 | Küldjön e-mailt: info@clarus-tax.hu

Részletek

Képzési információk

✍️🎬 ANIMÁCIÓS FILMKÉSZÍTŐ TANFOLYAM ✍️🎬

Óbudai animációs iskolában!
 • Felnőttképző nyilvántartásba vételi szám:

  B/2020/004782

 • Kezdés időpontja:

  2024. október

 • Oktatás ideje:

  Péntek délutánonként 16:00-19:15

 • Képzés helyszíne:

  Magyar Rajzfilm Kft.

  (A Stúdióban készült Az Ember tragédiája című egészestés animációs film Jankovics Marcell rendezésével.)

 • Iskolai előképzettség:

  Felvételi vizsga nincs. Korhatár nélkül várunk minden érdeklődőt.

  Felvételizőknek is ajánljuk!

 • Oktatás ideje:

  A képzés iskolarendszeren kívüli formában zajlik, délelőtti ill. délutáni csoportok között lehet választani (iskola és munka mellett is végezhető).

 • Jelentkezés:

  Folyamatosan várjuk az Érdeklődőket a 06-1-250-1355 telefonszámon vagy az alábbi e-mail-en:info@clarus-tax.hu

Tanfolyamaink


--- ✍️🎬Animációs filmkészítő tanfolyam 🎬 ✍️ ---

--- 2024. október ---Ismerd meg az Animációkészítés világát, 5 hónapos tanfolyamunk alatt elsajátíthatsz különböző animációs és mozgóképi technikákat.

A tanfolyam során a résztvevők megismerik a hagyományos rajzfilmkészítés technikáit, szakmaspecifikus jelölések értelmezését (tyúklétra, expozíciós lista, stb.), a dinamikus, életszerű mozgatás alapvető elveit, képkockánként létrehozni a mozgásillúziót (kulcs- és fázisrajzok), továbbá kreatív animáció tervezési feladatokkal bővítik tudásukat. A tanfolyam során egy 2D-s animációs (TvPaint) program használatát tanulják meg. Az animációs tanfolyam utolsó szakaszában a Stop-motion technikával foglalkoznak, ahol megtervezik a bábfigurákat majd felépítik őket, díszletet készítenek hozzá és megmozgatják őket, amit vágóprogram segítségével az oktatóval közösen összeraknak.

A tanfolyamot minden korosztálynak ajánljuk (nem igényel érettségi bizonyítványt), akik érdeklődnek az animációs filmkészítés iránt és belekóstolnának a Stop-motion készítésébe.

Az animációs filmkészítő tanfolyam elvégzése után bővítheti tudását 3D-s számítógépes animációs tanfolyamunkon.

A képzés díja: 35.000,- Ft + áfa = 44.450,- Ft/hó, az 5 hónap képzési díja: 175.000,- Ft + áfa = 222.250,- Ft.

ANIMÁCIÓS FILMKÉSZÍTŐ TANFOLYAM ANIMÁCIÓS FILMKÉSZÍTŐ TANFOLYAM

Tekintse meg a tanfolyamot egy nyílt nap keretében! Előzetes egyeztetés szükséges! Jelentkezés és beiratkozás telefonszámon: ☎️ 061/ 250-1355 vagy e-mail címen: info@clarus-tax.hu

Minőségi garancia

A rajzfilmstúdió több évtizedes oktatási tapasztalattal rendelkezik, a tanárok kiváló animációs filmrendezők, szakirányú diplomával. Folyamatosan minden évben indítunk animációs filmkészítő tanfolyamot, ahol a kezdők és a haladók különböző animációs technikákat ismernek meg. A gyakorlatközpontú tanóráinkon megtanulják az animációkészítés alapjait. Tanfolyamunk iskola és munka mellett is végezhető!

Látogass el Facebook oldalunkra, ahol az aktuális híreinkről is tájékozódhatsz!
(https://www.facebook.com/magyarrajzfilmkft)