🎬 Óbudai animációs iskolában! 🎬
6-17 éves korig

Szeretsz rajzolni és a rajzfilmek világa azonnal rabul ejt? A gondolataiban megalkotott képeket, történeteket szívesen papírra vetnéd és életre keltenéd?
Jelentkezz Rajzfilmes szakkörünkbe, ahol hasonló érdeklődésű kortársaiddal animációs légkörben közösen elmerülhettek a rajzfilmkészítés rejtelmeiben.

A Rajzfilmes szakkörön a gyerekek, a hagyományos papíralapú animációkészítés által, megismerik a rajzfilmkészítés fortélyait, működésének technikáit, a régi és az új technológiák közti hasonlóságokat és különbségeket, a rajzi technikáktól a dinamikus mozgatásig.

Elsajátítják a figura és karaktertervezést a látvány, illetve a háttér és környezet megtervezését, elkészítését, továbbá a figura mozgatását (fázis- és kulcsrajzolás). Megismerik a beállítási-rajzok készítésének rejtelmeit, a mozdulatterv alkotás módszereit, az animáció alapstruktúráját, szabályait és a rajzfilmes technikákat, illetve a kézi animáció digitális feldolgozását. Megtanulják a Firka nevű animációs program használatát, mindemellett kamerakezelési gyakorlatot is szereznek. Animációs filmvetítéssel, filmelemzéssel bővítjük a vizuális ismereteiket. Az elkészült animációkat pendrive-ra kiírjuk, hogy a szülők is megcsodálhassák a remekműveket.

Az animációs gyakorlatokon keresztül, folyamatos rajzolás, vázlatkészítés, figuratervezés, által fejlődik a kreatív gondolkodásuk, a vizuális képességeik, nő a precizitás érzetük és mindemellett az önbizalmuk is. A gyermekszerető, gyakorlott kollégánk egyénileg foglalkozik a résztvevőkkel, nagy hangsúlyt fektetünk a rajzi készségek fejlesztésére is. Célunk, hogy a gyerekek minél jobban elsajátítsák és kialakítsák egyéni stílusukat, személyes vizuális világukat.

Világszerte bővül az egész estés animációs filmek világa, légy részese és készítsd el első saját animációs filmedet! Jelentkezz ősszel induló Rajzfilmes szakkörünkbe! A jelentkezés folyamatos! További részletekről tájékozódhatsz elérhetőségeinken!
Jelentkezés és beiratkozás ☎️ 061/ 250-1355 vagy e-mail címen: 📧 info@clarus-tax.hu!

 • Megismerik az animáció alapjait, hagyományos szabadkézi animációt (átvilágítós rajzasztal, vizuális eszközök fejlesztése).
 • Animációs szakmatörténet, műfajismeret, dramaturgia animációsfilm vetítéssel, filmelemzés.
 • Animáció, figuratervezés, mozgatás, mozdulattervezés, háttérkészítés (fázis- és kulcsrajzolás, tyúklétra, expozíciós lista, vázlatok, mozgáspróbák készítése, stb.).
 • Animáció és a rajzfilm működése, gyakorlati technikái, beállítási-rajzok készítése, megtanulnak fázisonként mozgatni.
 • Kézi animáció digitális feldolgozása, Firka program használata.

A gyermekszerető, gyakorlott kollégánk egyénileg foglalkozik a résztvevőkkel, így mindenki a saját tudása és tempója mentén fejlődhet az oktató segítségével. Folyamatosan minden évben nagy sikernek örvendő Rajzfilmes szakkört indítunk, ahol a kezdők és a haladók megismerkednek a különböző animációs technikákkal, a rajzfilmkészítés működésével. A szakkör végén a nagyobbaknak továbbtanulási lehetőség, illetve 2D-s és 3D-s tanfolyamunk közül is választhatnak, valamint a hamarosan induló Rajzi kurzusra is szeretettel várjuk az lelkes jelentkezőket.

 

 • Az oktató kiváló és több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezik
 • Tanfolyam idő: Péntekenként / délután 17:00~19:30
 • Iskola mellett is elvégezhető
 • Havi részletfizetés, a hiányzást beszámítjuk a következő hónapba
 • Szakszerűen felszerelt tantermek (pl.: átvilágítós rajzasztal)
 • Minden szükséges eszközt a stúdió biztosít.
 • Folyamatos jelentkezés és beiratkozás

Látogass el Facebook oldalunkra, ahol az aktuális híreinkről is tájékozódhatsz!
(https://www.facebook.com/magyarrajzfilmkft)

Elérhetőségek:

     ☎️ Telefon: 061/ 250-1355    📧 E-mail: info@clarus-tax.hu    📌 Helyszín: 1035 Budapest, Kerék utca 80.