2020. április 9. (csütörtök), 14. (kedd)

Érdekel a rajzfilmes világ és óra alatt is a füzeted sarkában rajzolgatsz, szeretnéd kipróbálni, milyen animációt készíteni? Jelentkezz Húsvéti rajzfilmes táborunkba! Próbáld ki magad és enged szabadon a fantáziád, készítsd el első saját animációs kisfilmedet!

Szeretettel várjuk a kicsiket és nagyokat, kezdőket és haladókat, a Húsvéti Rajzfilmes táborunkba, ahol a résztvevők megismerkednek a hagyományos animációkészítés alapjaival, animációs technikákkal, kreatív animációtervezéssel. A tábor során a hagyományos kézirajzolással foglalkozunk. A téma, az animációs figura- és karaktertervezés (kulcs- és fázisrajzolás), látvány, illetve háttér és környezet megtervezése, készítése, továbbá a figuramozgatás kialakítása. Mindemellett nagy hangsúlyt fektetünk a mozdulatterv alkotás folyamatainak kialakításában, a mozgássorainak megtervezésében, illetve, hogy megismerjék a dinamikus, mozgatás módszereit is. Táborunk célja, hogy mindenki saját alkotói világát és egyéni stílusát ötvözve megalkothassa saját animációs filmjét. A megtervezett és elkészült munkákat (Firka) animációs programban összeállítják, a kész műveket pendrive-on hazavihetik.

A Húsvéti Rajzfilmes tábor alatt elsajátítják a különféle rajzfilmes technikákat, mindemellett, az animáció elméleti oldalával is megismerkednek, ami később segíti őket a további animációk megtervezésében és elkészítésében. 

Ha kevésnek érzed a két napos tábort és szeretnél még több animációt készíteni és bővíteni tudásod, jelentkezz nyáron induló Nyári Rajzfilmes táborunkba vagy csatlakozz az éppen aktuális Rajzfilmes Szakkörünkbe! További részletekért tekintsd meg a „nyári táboros vagy rajzfilmes szakkör fület” vagy vedd fel velünk a kapcsolatot telefon vagy e-mail formájába!

Testvéreknek 10% kedvezményt adunk! A jelentkezés folyamatos, a férőhelyek száma limitált! További részletekért tájékozódhatsz elérhetőségeinkről!
Jelentkezés és beiratkozás ☎️ 061/ 250-1355 vagy e-mail címen: 📧 info@clarus-tax.hu!

 • 9:00~12:00 animációs rajzolás, filmkészítés (sztroboszkóp rajzolás, stopmotion készítés, papírkivágás, lego, stb.)
 • 12:00 körül ebéd, utána játék a szabadban (időjárás függő)
 • 13:30~16:00 folytatódik a rajzolás, filmkészítés.

Délutánonként animációs filmek vetítése egészíti ki a rajzolást.

 

A gyermekszerető, gyakorlott kollégánk egyénileg foglalkozik a résztvevőkkel, így mindenki a saját tudása és tempója mentén fejlődhet. A tábor során a hagyományos animációkészítés alapjaival foglalkozunk, a résztvevők megismerkednek a különböző animációs technikákkal, a rajzfilmkészítés működésével és bepillantást nyernek az animációkészítés világába. Táborunk célja, hogy a gyerekek animációs alkotófolyamatok során az általuk felvázolt állóképeket egyéni stílusukban kifejezzék és eljussanak az ötlettől a kész animációig.

 • Az oktató kiváló és több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezik
 • Egésznapos elfoglaltság, tábor idő: 9:00~16:00ig tart
 • 2 nap / április 9. és 14. (egy napra is lehet jönni)
 • 10% kedvezmény testvéreknek
 • Továbbá a 2019-es szakkörös gyerekeknek 10% kedvezmény
 • A kedvezmények összevonhatók
 • Részletfizetési lehetőség
 • Szakszerűen felszerelt tantermek (pl.: átvilágítós rajzasztal, stroboszkóp, kamera, stb.)
 • Minden szükséges eszközt a stúdió biztosít.
 • Folyamatos jelentkezés és beiratkozás
hu1

Elérhetőségek:

     ☎️ Telefon: 061/ 250-1355    📧 E-mail: info@clarus-tax.hu    📌 Helyszín: 1035 Budapest, Kerék utca 80.