Szeretnéd megtanulni, hogyan készül a rajzfilm vagy rajzfilmkészítő szeretnél lenni, esetleg érdekel a szabadkézi animáció?

Itt a lehetőség! 10 hónap alatt megtanulhatod az animációsfilm-készítést. A tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik még nem rendelkeznek érettségi bizonyítvánnyal, de szeretnék elsajátítani és megismerni a hagyományos rajzfilmkészítés technikáit és érdeklődnek az animációsfilm-készítés iránt vagy éppen, még nem teljesen biztosak abban, hogy melyik szakma felé orientálódnak, de érdeklődnek az animáció és az animációs technikák iránt. Tanfolyamunkon a hallgatók személyre szabott feladatokat kapnak és egyéni ütemben haladnak. Többek között megismerik szakmaspecifikus jelölések értelmezését (tyúklétra, expozíciós lista, stb.) animációs jelzések, magyarázó rajzok készítésének rejtelmeit, a dinamikus, életszerű mozgatás alapvető elveit, képkockánként létrehozni a mozgásillúziót (beállítási rajz, terv-kulcs-fázis folyamata, egyenletes, gyorsuló-lassuló, hullám-, visszatérő, haladó mozgás, stb.) és egyéb animációs, rajzi, technikákat, képes karakter, figurák, hátterek, ábrázolását és a figuratervezés, háttérkészítés, mozdulatterv alkotás módszereit is. Az animációsfilm-készítő tanfolyamon biztos tudást szerezhetsz, melyet bármelyik okj-s vagy 2D-s és 3D-s számítógépes animációs tanfolyamaink elvégzésével is bővíthetsz.

 

Tanulj animációkészítést egy nagy múltú rajzfilmstúdióban! Jelentkezz ősszel induló Animációsfilm-készítő tanfolyamunkra!
Felkeltette érdeklődésedet vagy kérdésed lenne? Vedd fel velünk a kapcsolatot telefon vagy e-mail formájában! A jelentkezés folyamatos, a férőhelyek száma limitált!

Tekintse meg a tanfolyamot egy nyílt nap keretében! Előzetes egyeztetés szükséges!
Jelentkezés és beiratkozás telefonszámon: ☎️ 061/ 250-1355 vagy e-mail címen: 📧 info@clarus-tax.hu

  • A hallgatók animációt, figuramozgatást (klasszikus fázis- és kulcsrajzolás, tyúklétra, expozíciós lista, stb. készítése) mozdulatterv rajzolást, beállítási rajz, vázlatok, figuratervek, figuramozgatás, animációk, mozgáspróbák készítését tanulnak!

  • Animációs jelzések, magyarázó rajzok, a hagyományos és digitális animációs (Firka program) technikák ismerete, valamint azok alkalmazása álló- és mozgóképekben. Elsajátítják a dinamikus, életszerű mozgatást, valamint rajzfilmes és animációs technikákat.

  • Munkafolyamatok véghezvitelére a tervezéstől a kész mozgóképig. Képkockánként létrehozni a mozgásillúziót (beállítási rajz, terv-kulcs-fázis folyamat, egyenletes, gyorsuló-lassuló, hullám-, visszatérő, haladó mozgás, stb.).

  • Kreatív tervezés – önálló animációk készítése.

  • Animációs produkcióban, figura-, háttér-, és mozdulattervezés, stb. készítése, illetve a háttér és környezet megtervezése.

A rajzfilmstúdió több évtizedes oktatási tapasztalattal rendelkezik, a tanárok kiváló animációs filmrendezők, szakirányú diplomával. Folyamatosan minden évben indítunk animációs filmkészítő tanfolyamot, ahol a kezdők és a haladók különböző animációs technikákat ismernek meg. A gyakorlatközpontú tanóráinkon megtanulják az animációkészítés alapjait. Tanfolyamunk iskola és munka mellett is végezhető!

Látogass el Facebook oldalunkra, ahol az aktuális híreinkről is tájékozódhatsz!
(https://www.facebook.com/magyarrajzfilmkft)

Elérhetőségek:

     ☎️ Telefon: 061/ 250-1355    📧 E-mail: info@clarus-tax.hu    📌 Helyszín: 1035 Budapest, Kerék utca 80.