Érdekelnek a modern technikák, terveznél filmet vagy számítógépes játékokat? Válaszd a 3D számítógépes animációs tanfolyamot! Manapság egyre nagyobb figyelmet kap a 3D animáció, ugyanis számos területen szükség van erre a technikára: filmek, számítógépes játékok, reklámok, zenei klipek stb.

A Magyar Rajzfilm Kft. 3D számítógépes animációs tanfolyamot hirdet, mindazok számára, akiket vonz a 3D világa és szeretnék elsajátítani vagy éppen bővíteni tudásukat. A tanfolyamon minden olyan gyakorlati és elméleti tudást megszerezhetsz, amivel egyedülálló karaktereket, háttereket és animációt alkothatsz. Megismerkedhetsz a különböző programokkal, amelyek alkalmazásával végleg megszűnnek a határok az alkotásban. A tanfolyamon a Blender és a Maya szoftvert oktatjuk.

A résztvevők elsajátítják a modellezés alapjait (vertexek, polygonok, retopológia), megtanulnak komplex tereket létrehozni, térben és rendszerezetten gondolkodni, projekteket felépíteni és kivitelezni. Megismerik a karakter csontozását (riggelését), modellezését, tervezési és fázisolási folyamatát, kameramozgásokat alkalmazni, mindemellett animálási, renderelési és egyéb effektek, utómunkák folyamatát is elsajátítják. A tanfolyam végére a hallgatók szoftverismeretet szereznek, képesek lesznek a modellezéstől a mozgatásig rendszerezetten felépíteni a munkafolyamatot, önálló projektek készíteni.

Merülj el a 3D animáció készítés izgalmas világában, jelentkezz ősszel induló tanfolyamunkra, és ismerkedj meg a legújabb technikákkal! Amennyiben kérdésed lenne vagy jelentkeznél, keress minket elérhetőségeinken!
Jelentkezés és beiratkozás telefonszámon: ☎️ 061/ 250-1355 vagy e-mail címen: 📧 info@clarus-tax.hu!

  • Különféle karaktertervezési és fázisolási feladatai
  • Modellezés alapjai (vertexek, polygonok, retopológia)
  • A figurák anyagozás, shadelés/materialozás, világítás és fény
  • Különböző tárgyak, karakterek UV-Textúrázása, (UV-zás, textúrázás)
  • A figura csontozása riggelése, animálása, a modellezéstől a mozgatásig
  • Trackelés készítése az animációhoz, kamerának (felvételnek) a mozgását, kameramozgások alkalmazása
  • Utómunkák, Effektek (fizikai szimulációk) készítése
  • A kész animáció renderelése és kompozitálás készítése

Látogass el Facebook oldalunkra, ahol az aktuális híreinkről is tájékozódhatsz!
(https://www.facebook.com/magyarrajzfilmkft)

Elérhetőségek:

     ☎️ Telefon: 061/ 250-1355    📧 E-mail: info@clarus-tax.hu    📌 Helyszín: 1035 Budapest, Kerék utca 80.